Krok 1/2: Skomponuj swoją najlepszą analizę cydru

  1. Podaj liczbę próbek i wyślij swoje zamówienie korzystając z poniższego formularza.
  2. Na podany adres e-mail otrzymasz potwierdzenie przyjęcia zamówienia i pro formę.
  3. Na wypełnionych   p o d   k o r e k   pojemnikach umieść trwałe oznaczenia próbek.
  4. Opisane próbki prześlij na adres: Piotr Przybek, ul. Sienkiewicza 4, 30-033 Kraków.
  5. Wykonaj przelew na wskazany w fakturze pro forma numer rachunku bankowego.
  6. Po zaksięgowaniu wpłaty, mailowo otrzymasz raport z wynikami oraz fakturę VAT.

 
 
 
 
Cennik analiz aktualny od: 24 kwietnia 2021
Potrzebujesz pomocy? zapytaj@enolab.pl

    Lp. Parametr, jednostka #KOD Metoda · Przyrząd · OIV (kategoria metody) Objętość
    próbki
    Cena brutto · PLN Liczba
    próbek
    1-5 6 + LA*
    1 Alkohol „na etykietę”, % obj. #2AL 2 × pomiar gęstości destylatu · OIV-MA-AS312-01A/4B (I) 500 mL 54 52 49
    2 Alkohol „pojedynczy”, % obj. #1AL 1 × pomiar gęstości destylatu · OIV-MA-AS312-01A/4B (I) 300 mL 34 32 29  
    3 Glukoza + Fruktoza, g/L #GIF Metoda enzymatyczna · Fotometr · OIV-MA-AS311-02 (II)   50 mL 34 32 29
    4 SO₂ wolny, mg/L #FSO Metoda kolorymetryczna · Fotometr   50 mL 29 27 24
    5 SO₂ całkowity, mg/L #TSO Metoda kolorymetryczna · Fotometr   50 mL 32 30 27
    6 Kwasowość lotna, g/L #VAC Destylacja z parą wodną · Zmodyfikowana OIV-MA-AS313-02 (I)   50 mL 54 52 49
    7 Kwasowość ogólna, g/L #TA7 Miareczkowanie potencjometryczne do pH7 · OIV-MA-AS313-01 (I)   50 mL 24 22 19
    8 Kwasowość ogólna + pH #PH7 Miareczkowanie potencjometryczne + pH   50 mL 29 27 19
    9 Odczyn pH #PHX pH-metr laboratoryjny · OIV-MA-AS313-15 (I)   50 mL 10 10 10
    10 Kwas jabłkowy, g/L #MAL Metoda enzymatyczna · Fotometr · OIV-MA-AS313-11 (II)   50 mL 34 32 29
    11 Tlen rozpuszczony, mg/L #DO2 Pomiar optyczny · Sonda tlenowa   50 mL 24 22 19
    12 Gęstość w 20°C, g/mL #DNS Gęstościomierz oscylacyjny · OIV-MA-AS2-01A (I)   50 mL 24 22 19
    13 Mętność, NTU #NTU Metoda nefelometryczna · Mętnościomierz · OIV-MA-AS2-08 (IV)   50 mL 24 22 19
    14 Ekstrakt, Brix, °Bx #BXD Pomiar gęstości odwirowanego soku w 20°C · Gęstościomierz   50 mL 19 17 14
    15 °Bx, °Oe, °KMW, °CNM #BXR Pomiar wsp. załamania światła w 20°C · Refraktometr optyczny   50 mL 19 17 14

    DRUGI WYNIK GRATIS! Analizy wykonujemy zawsze w dwóch powtórzeniach, z uwzględnieniem precyzji metody pomiarowej. USŁUGA EKSPRES: Motywuje nas Twoja hojność. Wpłać dowolną kwotę na dowolny cel charytatywny i poinformuj nas o tym. CZAS REALIZACJI zależy od liczby próbek oraz aktualnego obciążenia laboratorium.

    * P Ł A C I S Z   R A Z ,   B A D A S Z   C A Ł Y   C Z A S LAbonament™ Cena brutto
    PLN
    Zamawiam
    LAbonament jest płatny "z góry". Po wpłacie np. 750 PLN, do tej kwoty obowiązują ceny z ostatniej kolumny cennika, a powyżej 750 PLN, opłaty są naliczane według cen z pierwszej i drugiej kolumny cennika, zależnie od liczby próbek.

    LAbonament jest bezterminowy (nie przepada) i płatny jednorazowo (nie wymaga regularnych wpłat, np. co miesiąc).
    FILLETTE 375
    STANDARD 750
    MAGNUM 1500






    Opisane próbki należy dostarczyć pod adresem:
    Piotr Przybek ul. Sienkiewicza 4, 30-033 Kraków




    OŚWIADCZENIE

    PYTAJ ŚMIAŁO: zapytaj@enolab.pl
    10:00-14:00 PON-PT · 506 519 639

    KLAUZULA INFORMACYJNA RODO

    Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia Dyrektywy 95/46/WE (Rozporządzenie RODO) informuję, że administratorem Twoich danych osobowych jest ENOLAB Elżbieta Przybek, ul. Ujastek 7, 31-752 Kraków, wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, posługująca się numerem NIP 8171904505 oraz numerem REGON 383485199.

    Wysyłając zamówienie wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych wyłącznie w celu należytego wykonania zamówienia. Podanie danych jest dobrowolne. W każdej chwili masz wgląd do własnych danych osobowych, możesz je poprawić lub całkiem usunąć. Więcej: polityka prywatności.