ul. Sienkiewicza 4, 30-033 Kraków kontakt@enolab.pl (12) 293 78 86 · Pn–Pt · 10:00–14:00

Oferta szkoleń (w trakcie opracowywania)

Kawałek 1: Kwas Czas trwania: 34 h Cena: 397* PLN
Infografika:kwas-schemat Zakres tematyczny:

1. Kwas kwasowi nierówny
2. Degustacja „7 kwasów”
3. Metody odkwaszania
4. Percepcja smaku kwaśnego
5. Degustacja „Kwas winowy”
6. Miareczkowanie „Winowy vs Jabłkowy”
7. Prawne aspekty odkwaszania

Realizacje:

19-03-2017 Egerszalók (Węgry), dla Uczestników projektu „Wykorzystanie nowoczesnych technologii do wspierania branży enologicznej w Europie”. 29-10-2016 Cianowice, dla Członków Stowarzyszenia Winiarzy Jury Krakowskiej. 12-02-2016 Gromnik, dla Członków Małopolskiego Stowarzyszenia Winiarzy.

W przygotowaniu: Kawałek 2: Siarka Czas trwania: — Cena: —
Infografika: Zakres tematyczny:

Realizacje:

W przygotowaniu: Kawałek 3: Tlen Czas trwania: — Cena: —
W przygotowaniu: Kawałek 4: Słodycz Czas trwania: — Cena: —
W przygotowaniu: Kawałek 5: Gorycz Czas trwania: — Cena: —
W przygotowaniu: Kawałek 6: Alkohol Czas trwania: — Cena: —
W przygotowaniu: Kawałek 7: Aromaty Czas trwania: — Cena: —
W przygotowaniu: Dodatek 1: Smakowe interakcje Czas trwania: — Cena: —
W przygotowaniu: Dodatek 2: Błędy degustacyjne Czas trwania: — Cena: —
W przygotowaniu: Dodatek 3: Wady wina Czas trwania: — Cena: —

* dla Klientów korzystających z naszych usług szkolenia są bezpłatne.