ul. Sienkiewicza 4, 30-033 Kraków czesc@enolab.pl 506 519 639 · Pn–Sb · 10:00–14:00

Siarka nieorganiczna w winie

Źródło: opracowanie własne na podstawie Paul K. Bowyer, Marie-Laure Murat, Virginie Moine-Ledoux, Maximizing aroma preservation in white/rosé wines. Practical Winery & Vineyard Journal. May/June 2010. Wykorzystane grafiki: 1. Hydrogen-sulfide-3D-balls by Benjah-bmm27 – domena publiczna, 2. Cyclooctasulfur-above-3D-balls by Ben Mills – domena publiczna, 3. Derived from Ammonium-sulfite-3D-balls by Jynto – domena publiczna, 4. Sulfur-dioxide-3D-balls by Benjah-bmm27 – domena publiczna, 5. Sulfate-anion-3D-balls by Jynto – domena publiczna.

 

Siarka nieorganiczna w winie
5 (100%) 3 opinii

Napisz komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *